Serious gaming: (Be)leef de verandering!

NCCW

Met als focus leiderschapsontwikkeling en teambuilding heeft Demovides een (uiteraard interactieve) workshop met directie en management van NCCW verzorgd.'Om te blijven beantwoorden aan onze positie in de markt heeft de cultuur van NCCW blijvend een impuls nodig. Dan gaat het om leiderschap, volgerschap, eigenaarschap van de eigen werkzaamheden, marktgerichtheid.
Ook de samenwerking binnen het management team verbeteren we continue. Uit het oogpunt van teambuilding had ik overwogen om onze teamdag in te vullen met een leuke, sociale activiteit, zoals bijvoorbeeld een dagje op de racebaan in Zandvoort. Fun is belangrijk, maar een sessie moet ook echt iets teweeg brengen, ook voor de maanden erna. Aldus hebben we Herman Koster van Demovides gevraagd een dag met ons managementteam in te vullen. Een teamdag in het teken van fun en leren (van elkaar).
We hebben een prachtige, interactieve sessie meegemaakt. Over besturingsmodellen, rules in games en organisaties, leiderschap en volgerschap, menselijke bekwaamheden. Voor velen een eye opener.
Het was echt 'onze sessie', ook omdat ieder van ons uitgenodigd werd om in de vorm van een monoloog, ieder had een eigen onderwerp, de deelnemers 'vanuit het hart' toe te spreken.
Het was een veelzijdig en prikkelend programma, waar nog over gesproken wordt. De voorbeelden die Koster geeft zijn herleidbaar naar onze eigen praktijk.
Koster doet ogen openen, harten sneller slaan, en weet ons op zijn eigen wijze 'mee te nemen'. Enorm inspirerend, een aanrader voor ieder team.’

Wibo Pollmann, Algemeen Directeur/Bestuurder NCCW