Serious gaming: (Be)leef de verandering!

AOG School of Management
Tjerk-Jan Adema is docent HRM bij AOG school of management binnen de academische leergang toegepaste bedrijfskunde. Zijn interactieve en uitdagende college's nemen de deelnemers mee langs de vele apsecten van HRM. Van de oorsprong en de ontwikkeling door de tijd heen, naar de inrichting en het aantonen van de toegevoegde waarde van HR. En natuurlijk wordt nadrukkelijk stilgestaan bij de nieuwe trend binnen het HR werkveld en de inzet van nieuwe en klassieke HR instrumenten hierbij. Denk hierbij aan werving en selectie, motivatie en performance, beoordelen, competentiemanagement, veranderkunde, het nieuwe werken, nieuwe vormen van arbeidsrelaties, procesinrichting.

Hij verzorgt ook gastcolleges; o.a. binnen de academische leergang management van organisaties en binnen de opleiding personeel en organisatie van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.

Herman Koster verzorgt meerdere gastcolleges op het gebied van leiderschap en serious gaming. Hij doet dit op zijn geheel eigen en inspirerende wijze! Hij verzorgt deze gastcolleges onder andere binnen de academische leergang toegepaste bedrijfskunde van de AOG school of management en bij de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.